За мен


Добре дошли в моя уебсайт, казвам се Кирил Кирилов и съм фотограф. Занимавам се със сватбена, студийна и семейна фотография. Запален съм по фотографията от 25 години, тоест от началото на формирането на жанра на сватбената фотография, най-популярния у нас. През това време успях да работя в различни стилове и с различни хора, развивайки свой собствен стил на подпис в производството и обработката на фотографията. Можете да видите моите творби в раздела Портфолио .

На лична среща предоставям фотокниги на реални клиенти. Знам прекрасни, необичайни и красиви места, за които непременно ще ви разкажа, когато съставя план за разходка. Ще ви разкажа контактите на доказани водещи, гримьори, цветари, с които работим заедно от няколко години.


Аз съм общителен и позитивен и снимането с мен ще бъде лесно и спокойно. Дори и да не сте снимали преди и сте страшно срамежливи.


Давам работата си на сватбени фотосесии в красив и празничен пакет, който ще подчертае важността на събитието и ще радва дълги години с топли спомени от вашия незабравим ден. По желание на нашите клиенти ще изготвя луксозни фотокниги с отлично качество на достъпна цена.